Adres Veldmuizenpad 17 | 2623 CT Delft
Telefoon 06-51005395
Email info@lifesavers.nl

Specifieke cursussen en Consultancy

Lifesavers heeft een breed opleidingsaanbod en volgt daarbij de geldende richtlijnen van het NiBHV, de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de Nederlandse Hartstichting. Praktisch onderwijs staat voorop!

Uitgelicht… Cursus Levensreddende Handelingen.

EHBSO Stanislas College Examen 2 april 2008 003Deze cursus verzorgen wij voor scholen en specifieke groepen zoals gymleraren, organisatoren van kleine feesten en dergelijke. Wilt u liever geen volledige EHBO cursus volgen maar wel de belangrijkste EHBO-vaardigheden aangeleerd krijgen dan is deze cursus iets voor u. De cursus duurt doorgaans 4 uren. In deze cursus zijn standaard de ABC-methodiek, 5 belangrijke punten van de EHBO, het bellen naar 112 en de reanimatie opgenomen.
Wilt u specifieke onderwerpen behandelen zoals diabetes (suikerziekte), epilepsie of hyperventilatie? Dan is daar binnen deze cursus voldoende ruimte en gelegenheid voor. Na afloop van de cursus krijgen de cursisten het certificaat Levensreddend Handelen van Lifesavers uitgereikt. Dit certificaat is een jaar geldig.

Consultancy
Door onze jaren lange ervaring op het gebied van Bedrijfshulpverlening biedt Lifesavers ook ondersteuning aan op de volgende gebieden:

ontruimingsplan

  • Beoordeling BHV plannen en/of het schrijven van een BHV plan
  • Ondersteuning bij het opzetten van een BHV organisatie
  • Begeleiding bij ontruimingsoefeningen
  • Ondersteuning op het gebied van brandpreventie
  • Het ontwikkelen van ontruimingsplattegronden
  • Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE)

 

Samen met u streven wij naar goede en veilige oplossingen binnen de wettelijke eisen die aan bedrijfshulpverlening worden gesteld.

EHBSO Stanislas College Examen 2 april 2008 009

EHBSO Stanislas College Examen 2 april 2008 002

Bedrijven en groepen kunnen een offerte bij ons aanvragen voor een specifieke cursus voor meerdere personen.