Adres Veldmuizenpad 17 | 2623 CT Delft
Telefoon 06-51005395
Email info@lifesavers.nl

BHV

De Opleiding BHV duurt 2 dagen van 8 uren per dag. Dag 1 bestaat uit Eerste Hulp, dag 2 uit Brandbestrijding en Ontruiming. Beide dagen worden afgesloten met een theoretisch examen. De cursisten worden gecertificeerd bij het Nederlands instituut voor Bedrijfshulpverlening (NiBHV). Het cursusboek alsmede het lesmateriaal en de certificering zijn inbegrepen. In overleg met u kan een lekkere lunch worden verzorgd.

Afb058[1]De Herhaling BHV
De herhalingscursus BHV bestaat uit 1 dag en deze richt zich met name op praktijkgerichte en bedrijfsgerichte casuïstieken en scenario’s die met de BHV’ers worden beoefend. Lifesavers vindt het belangrijk dat BHV’ers zoveel mogelijk trainen op hun eigen werkplek, daar waar ongevallen zich voordoen. Bedrijfsspecifieke zaken zoals: locatie van blusmiddelen, nooduitgangen, opvang voor professionele hulpmiddelen en het gebruik van communicatiemiddelen worden hierdoor praktisch toepasbaar voor de cursisten. Tijdens de scenariotrainingen zorgen we ervoor dat normale bedrijfsprocessen geen hinder ervaren van de training en ongestoord kunnen plaatsvinden.

BHV’ers dienen jaarlijks een herhalingscursus te volgen om gecertificeerd en voldoende getraind te blijven. Zorg dat uw BHV’ers up-to-date zijn en op de hoogte van de nieuwste richtlijnen op het gebied van EHBO en Brandbestrijding.

Bedrijven en groepen kunnen een offerte bij ons aanvragen voor een specifieke cursus voor meerdere personen.