Adres Veldmuizenpad 17 | 2623 CT Delft
Telefoon 06-51005395
Email info@lifesavers.nl

Informatie

P1000386[1]Onze instructeurs zijn gecertificeerd en allen werkzaam binnen de acute hulpverlening (ambulance, brandweer en spoedeisende hulp) Hierdoor staan ze de cursisten bij met praktische tips. Alle opleidingen worden zoveel mogelijk op uw werkplek georganiseerd. Omdat de cursussen op uw locatie plaatsvinden, hoeven uw medewerkers niet meer te reizen en kunnen wij de cursussen tegen een gunstige prijs neerzetten.

Lifesavers draagt zorg voor de beste cursusmaterialen zoals reanimatiepoppen, verbandmateriaal en blusmiddelen. Mocht een cursusdag gepland zijn en het komt u toch niet uit, dan is Lifesavers een flexibele partner en zullen we kosteloos de cursusdag in overleg met u verzetten. De cursussen kunnen op alle dagen in de week plaatsvinden zowel in het weekend als in de avonduren.

Na afloop van de cursus en bij blijk van voldoende geschiktheid zullen wij zorg dragen voor de certificering van de cursisten. De certificaten worden hierna op naam van de cursist toegestuurd.

IMG_0907Op dit moment wordt op landelijk niveau steeds meer lesgegeven middels scenariotraining. Deze praktisch gerichte onderwijsmethode wordt door Lifesavers toegepast binnen alle aangeboden opleidingen en trainingen. Het urenlang in de schoolbank zitten is voor cursisten hiermee volledig van de baan. Het scenario wordt gespeeld, kort geëvalueerd en gevolgd door het volgende scenario. Mochten bepaalde vaardigheden moeten worden beoefend dan volgt een korte deelvaardigheidstraining. Praktisch, actief en leerzaam! Dat zijn opleidingen van Lifesavers…

Onze contactgegevens zijn te vinden op de contact pagina